Skip to content
Loading Events

13 October 2022 @ 9h00 - 13h00

cAIRgo TRAINING

Het opleidingsprogramma “cAIRgo bike for pros” biedt u de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan cargobikes en trailers te testen, te bepalen welke cargobikesmodellen en/of -configuraties het meest geschikt zijn voor uw activiteit en advies te krijgen over een reeks aanvullende diensten (bv. verzekering, onderhoud, kleding,…).

Maar het “cAIRgo TRAINING” evenement van ons programma is eerst en vooral een 4 uur durende praktische training waarbij je: de verschillende cargobikesmodellen en hun functionaliteiten ontdekt, leert hoe je op een bakfiets moet rijden in een veilige omgeving (leeg en daarna geladen), en vervolgens je eerste cargobikesroute aflegt in het verkeer met een professionele trainer. Bovendien geven onze trainers u tijdens de opleiding extra advies over de te volgen voorkeursroutes, herinneren zij u aan de basisbeginselen van de verkeersregels of passen zij de manier waarop u uw beroepsactiviteiten uitoefent aan aan de praktijk van het cargobiken.

Het evenement is gratis en staat open voor iedereen, ongeacht je beroepsactiviteit (maximaal 12 personen).

Hebt u advies nodig voordat u een opleiding gaat volgen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via cairgo@urbike.be 

Date
13 October 2022 @ 9h00 - 13h00

Prix
Free

Organisateur
Urbike

Lieu
Urbike Bruxelles, Rue des Vétérinaires 42
Anderlecht, 1070 Belgique

cAIRgo bike - Formation