Skip to content

Materiaal

Urbike verkoopt rollend materiaal dat is ontworpen voor fietsleveringen en dat is aangepast aan jouw noden. Wij bieden ook het onderhoud van jouw materiaal aan.

urbike_11

Samen naar zachte mobiliteit! Urbike is de exclusieve verdeler van FlexiModal materiaal in België. Als specialist in de laatste kilometer logistiek ontwikkelt FlexiModal innovatieve oplossingen om de koolstofuitstoot van goederentransport in steden te beperken.

De door FlexiModal voorgestelde oplossingen maken het mogelijk alle aspecten van de levering per fiets te optimaliseren:

  • Minder vaak laden en lossen van de pakketten: verhoging van de productiviteit, vermindering van de arbeidsintensiteit en vermindering van het risico op schade
  • Versnelling van het transport
  • Gemakkelijkere integratie in conventionele logistieke ketens (EPAL-compatibiliteit)
  • Grotere capaciteit voor leveringen per fiets

Aanhangwagens

Urbike verkoopt een breed gamma aan oplossingen voor het vervoer van goederen per fiets. Ontdek de FlexiModal aanhangwagens en de bijbehorende modules.

BicyLift

Een unieke aanhangwagen die Europalletten en modules met een laadvermogen tot 200 kg kan tillen. Kan met veel modules worden gecombineerd.

Meer informatie

Runner

Deze praktische en compacte versie biedt dankzij zijn gecontroleerde breedte een weggedrag dat in de stad zeer op prijs wordt gesteld (files, zones met lage emissies, enz.).

Meer informatie

Modules

De grote verscheidenheid aan modules, allemaal compatibel met de BicyLift, maakt het mogelijk om aan de vereisten van elk type levering te voldoen.

Diensten

Concentreer je volledig op jouw activiteiten en combineer de aankoop van jouw cargofiets en/of aanhangwagen met onderhoudsdiensten. Er zijn verschillende mogelijkheden: onderhoud in onze werkplaats of bij u ter plaatse, en het uitlenen van vervangsmateriaal wanneer het jouwe stilstaat.

Wil je materiaal kopen? Heb je advies nodig?
Contacteer ons.

Urbike is de exclusieve verdeler van FlexiModal materiaal in België. Dit materiaal, dat is aangepast voor gebruik in de stad, maakt een verhoging van de capaciteit van de leveringen per fiets mogelijk en een vermindering van de hantering van de goederen.