Skip to content

BicyLift

Materiaal

BicyLift

Play Video

Een unieke en gepatenteerde aanhangwagen met een ergonomisch hefsysteem waarmee paletten, containers,... tot 180kg laadvermogen kunnen worden getild.

Max. laadvermogen
180 kg

Tillen & fiets aankoppelen
20 sec.

Leeggewicht
25 kg

Breedte
113 cm

Lengte
190 cm

Bodemvrijheid
12 cm

urbike__TMK5240_light

Stedelijke aanhangwagen

De BicyLift biedt een ongeëvenaarde manoeuvreerbaarheid in de stad dankzij een beperkte breedte van 1,13 m en een kleine draaicirkel.

Ergonomie

Een tot 25kg gereduceerd gewicht en een uniek en gepatenteerd hefsysteem stellen de BicyLift in staat 7 maal zijn gewicht te tillen op een ergonomische manier. De aanhangwagen is uitgerust met een roterende arm die in 3 standen kan worden vergrendeld:

  • In handpositie om de aanhangwagen aan de hand te houden voor de laatste meters
  • Horizontale positie waarin hij aan de fiets is bevestigd
  • Naar beneden gericht om de aanhangwagen te ondersteunen en zo het laden te vergemakkelijken (de arm werkt als een staander)
urbike_materiel_bicylift_21
urbike_materiel_bicylift_19

Veiligheid

De BicyLift is uitgerust met een inertie remsysteem. De aanhangwagen remt evenredig met de remkracht van de fiets. Dit innovatieve systeem maakt het ook mogelijk met de hand te remmen en de remmen te blokkeren met een remhendel. De verlichting van de BicyLift werkt met magneten op de wielen en wordt automatisch geactiveerd tijdens het rijden.

Compacte opslag en beperkt onderhoud

De BicyLift kan verticaal worden opgeborgen, wat veel ruimte bespaart. Deze aanhangwagen is niet gemotoriseerd en werkt volledig mechanisch. Hierdoor is de Bicylift betrouwbaar en is er weinig onderhoud nodig. Om ervoor te zorgen dat je geen zorgen hebt over eventuele reparaties, kan je ons onderhoudsaanbod bekijken.

urbike_materiel_bicylift_1

Modules

De grote verscheidenheid aan modules, allemaal compatibel met de BicyLift, maakt het mogelijk om aan de eisen van elk type levering te voldoen.

Geïnteresseerd?
Contacteer ons.

Wilt je een offerte aanvragen voor verkoop of verhuur? Neem zeker contact met ons op en wij zullen je met plezier antwoorden.