Skip to content

Opleiding

Voor urbike betekent de transformatie van de stedelijke mobiliteit ook het verhogen van de waardering van het werk van de fietskoeriers. Op de Academy bieden we trainingen aan om de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van  verplaatsingen met een cargofiets te garanderen.

3A741CCD-CD98-4C93-BF90-0CB60102A352_1_201_a

Ons team van trainers kan jou wegwijs maken in het gebruik van cargofietsen en jou opleiden tot het beroep van fietskoerier.

Wij bieden verschillende theoretische en praktische opleidingen aan die jou leren om veilig met de cargofiets te rijden; de FlexiModal aanhangwagens en modules onder de knie te krijgen; het materiaal te herstellen en te onderhouden. Bovendien kunnen wij jou adviseren bij de keuze van het meest geschikte materiaal en de meest geschikte uitrusting voor jouw noden. Daarnaast kunnen we ook jouw onderneming begeleiden bij de cyclo-logistieke overschakeling.

166B3F0C-49F8-40A2-B0F9-29DA104B2DB8_1_201_a

Wil jouw organisatie haar team opleiden in cyclo-logistiek of ben je een individu dat wil leren rijden met een cargofiets en aanhangwagen?

Wij organiseren opleidingen op maat om teams op te leiden om zelfverzekerd en veilig te rijden met cargofietsen, rekening houdend met de behoeften van de organisatie. Er worden ook regelmatig groepsopleidingen georganiseerd over het gebruik van FlexiModal-materiaal.

Wilt u uw team opleiden om de cargofiets te gebruiken en/of om fietskoerier te worden?
Contacteer ons.

Urbike organiseert trainingen om de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van jouw verplaatsingen met een cargofiets te garanderen.