Skip to content

Facq

Facq

Missie van urbike: leveringen van klein sanitair op werven en aan huis.

Klant
Facq

Activités
De Belgische marktleider in de sector van sanitair, verwarming, klimatisatie en ventilatie.

Welk(e) probleem(en) pakken we aan?

Facq was op zoek naar een logistieke partner die een kwaliteitsvolle dienst kon aanbieden voor de levering van kleine sanitaire onderdelen in stedelijke gebieden die moeilijk bereikbaar zijn met een vrachtwagen of bestelwagen.  Met onze vloot cargofietsen en aanhangwagens bieden wij een dienst met bewezen efficiëntie... als bewijs, een gelijkwaardige ronde per bestelwagen zou tot 3 uur langer duren!

"Op het eerste zicht kan de combinatie van fietsen en sanitair verrassend lijken. De samenwerking tussen urbike en Facq, die in juni van start ging, is echter een samenwerking die veel zin heeft: grote vrachtwagens hoeven niet langer het Brusselse stadscentrum binnen te rijden om kleine pakjes af te leveren. Elke dag roept het leuke reacties op bij de werknemers op de werven en bij de Europese instellingen wanneer ze ontdekken dat ze met de fiets worden geleverd. Onze koeriers poseren bijna dagelijks voor spontane foto's!"

2022_05_04_0075

Elien - Klantenrelaties urbike

"Een ronde voor Facq betekent een lange rit door de 19 Brusselse gemeenten, waarbij de routes en trajecten elke dag veranderen. Het betekent autonoom zijn en oplossingen vinden voor verschillende problemen op het terrein. Het betekent in contact komen met bouw- en onderhoudsprofessionals in verschillende bedrijven, maar soms ook bij particulieren thuis. Dit zijn rondes die fysieke uitdagingen (waarbij er tijdsbeperkingen zijn) combineren met een goed gevoel voor zelfredzaamheid en organisatie. Kortom, dit zijn missies die veel voldoening geven!" 

Scherm­afbeelding 2023-10-23 om 17.24.06

David - fietskoerier

Wilt u, net als Facq, de mogelijkheden analyseren om cargofietsleveringen in uw bedrijf te integreren?
Neem contact met ons