Skip to content

Crew urbike Leuven

Onze crew

Sinds september 2023 kent urbike Leuven zijn eerste crewmembers!

Als grafisch ontwerper spendeert Pieter veel tijd achter zijn bureau. Als fietskoerier voor urbike Leuven geniet hij van de buitenlucht en de fysieke inspanning. Wij genieten dan weer van zijn enthousiasme en leergierigheid.

Pieter

Koerier
Deels fietsmechanieker bij Velo, deels fietskoerier bij urbike. Melanie is een handige en sympathieke dame die door Leuven snort om pakketjes professioneel af te leveren bij de klanten.

Mélanie

Koerier
An staat als fietsambassadeur volledig achter de missie en visie van urbike Leuven. Als deeltijdse fietskoerier maakt zij mee onze gemeenschappelijke doelen waar!

An

Koerier
Vol enthousiasme maakt Axel van urbike Leuven een bedrijf dat leeft. Met Axel haalt urbike Leuven er een geboren netwerker en opgewekte directeur bij.

Axel

Directeur
Joris is een heuse duizendpoot: toegewijde papa, HR-specialist en deeltijdse fietskoerier voor urbike Leuven. Hij behaalt steevast topsnelheden op de fiets, waardoor de leveringen zeker op tijd aankomen!

Joris

Koerier

Raad van bestuur

Onze Raad van Bestuur bestaat uit 4 enthousiaste bestuurders, waaronder vzw Velo, onze belangrijkste partner in Leuven. 

Jos deed heel wat relevante ervaring op bij VELO vzw als directeur. Met die ervaringen wil hij van deze wereld een plek maken die ook voor de volgende generatie(s) aangenaam en goed leefbaar is.

Jos Vandikkelen

Oprichter & Voorzitter Raad van Bestuur
Urbike bouwt mee aan een duurzaam mobiliteitsplan in Leuven. Met zijn ervaring als hoofd facilitaire diensten KU Leuven, wil Steven zich hier graag mee voor inzetten.

Steven Lesage

Lid Raad van Bestuur
vzw VELO is een gekende speler in Leuven, waardoor een partnerschap met hen niet kan ontbreken. Urbike kan op VELO rekenen voor relevante ervaringen en technische ondersteuning.

vzw VELO

Vertegenwoordigd door Wouter Bonte
Nick is schrijver, werkt als senior system change officer bij de European Environmental Bureau en werkt aan lokaal gewortelde projecten die de coöperatieve economie in de praktijk brengen.

Nick Meynen

Oprichter & Lid Raad van Bestuur