Skip to content

De Guinguettes BARC

De Guinguettes Barc

Missie van urbike: leveringen van vlees en brood van de bevoorradingswinkels aan de verschillende guinguettes

Klant
De Guinguettes Barc

Activiteiten
Bars/restaurants gelegen in het hart van verschillende Brusselse parken.

Welke problemen pakken we aan?

De Guinguettes, die uitsluitend met ultra-lokale producenten en leveranciers werken, belichamen het Brusselse project bij uitstek en waren op zoek naar een lokale en professionele logistieke dienstverlener. Elke dag gebruiken we onze bakfietsen om grote hoeveelheden goederen efficiënt af te leveren in het hart van de Brusselse parken.

Bovendien stellen onze technische oplossingen voor de levering van verse producten ons in staat onze opdracht te vervullen met inachtneming van de normen voor temperatuurgecontroleerde levering.

"De Guinguettes Barc" is de klant die de komst van de mooie dagen aankondigt en de start van onze meest idyllische tochten op het Brussels grondgebied! Sinds 2 jaar, van mei tot september, zorgen wij voor de levering van broodjes en steaks voor de dagelijkse bereiding van heerlijke hamburgers voor alle Guinguettes Barc. Het personeel van de Guinguettes is niet alleen een ontmoetings- en ontspanningsplaats in het hart van de mooiste groene ruimtes van Brussel, het is ook zeer gastvrij en biedt ons altijd een verfrissend drankje aan tijdens onze verschillende stops en soms zelfs een lekkere hamburger! "

Ilyas - Fietskoerier & Dispatcher

Ilyas - Fietskoerier & Dispatcher

Wilt u net als De Guinguettes Barc de mogelijkheden analyseren om bakfietsleveringen in uw bedrijf te integreren? 
Neem contact met ons.